Vagyonbiztosítás

Vállalkozóként nem feledkezhetünk meg a cég vagyontárgyainak védelméről: az árukészlet, a szállítóeszközök, a berendezések, az épületek és természetesen a munkavállalók biztonságát mindennél fontosabb szem előtt tartani, hisz ezek nélkül a vállalkozás nem működhet.

Vagyonőr

Több száz különböző tevékenységet biztosítva vállalati vagyonbiztosításunk kis- és középvállalkozások, vállalatok számára ajánljuk. Alap biztosításunk tűz kockázatra szól, de kiterjeszthető a fedezet többek között viharkárokra, vezetékes-víz okozta károkra és betöréses lopás, rablás, rongálás károkra is. Kiegészítő szolgáltatásainkkal pedig már a cyber térben történt kockázatokra is kínálunk fedezetet. Például, ha számítógépes rendszereit hacker vagy vírustámadás éri, és emiatt le kell állítania gazdasági tevékenységét, cyber üzemszünet biztosításunk segít a kieső nyereség és a fix költségek okozta anyagi teher enyhítésében.

Részletek

Gépbiztosítások

Az ipari, mezőgazdasági gépekkel operáló vállalkozások számára kulcsfontosságú kérdés a berendezések, munkagépek működése, hiszen jelentős bevételkiesést jelenthet leállásuk. Gépbiztosítási megoldásainkkal biztosítási védelmet nyújtunk a géptörésből, elektronikus berendezések, hardverek meghibásodásából fakadó károk ellen, üzemszünet kiegészítő biztosítással pedig a kieső nyereség és a fix költségekből származó veszteség enyhíthető.

Részletek

Szállítmánybiztosítások

Szállítás és rakodás közben számtalan veszély leselkedhet az árura: közúti baleset, extrém időjárási viszonyok, rossz rögzítés miatt bekövetkező törés, sérülés, megsemmisülés vagy akár lopás, rablás is. Szállítmánybiztosítási megoldásaink többek között ezekre a kockázatokra kínálnak fedezetet.

Részletek

Mezőgazdasági biztosítások

Minden gazda álma, hogy a befektetett munka meghozza a gyümölcsét. Ehhez nyújtunk biztos hátteret mezőgazdasági biztosításainkkal!

Részletek

Flotta casco és kgfb biztosítások

A gépjárműflotta sok cég számára elengedhetetlen és fontos munkaeszköz, melynek megfelelő védelme kulcsfontosságú a vállalkozás zökkenőmentes működése szempontjából.

Részletek

A biztosításaink egyedi igényekre is megoldást nyújtó konstrukciók, főleg egy vállalkozás esetében. Tanácsadóink érhetően elmagyarázzák neked a legfontosabb részleteket. Minden kérdésedre válaszolnak, és rövid idő alatt segítenek kiválasztani és megkötni a vállalkozásodhoz leginkább passzoló csomagot.

Testre szabható megoldások

Vállalati vagyonbiztosításunkkal csak azért kell fizetned, amire tényleg szükséged van: a különböző biztosítási modulok kombinációjával céged igényeidre szabhatod biztosításod, All Risk csomagban pedig minden olyan kockázatra kínálunk megoldást, amit nem zár ki biztosításunk

Óvja gazdaságát!

Őstermelők, kis- és középvállalkozások, valamint mezőgazdasági nagyüzemek számára is elérhető biztosításaink számos megoldást foglalnak magukba, amelyekkel felkészülhetnek a váratlan káreseményekre. Kedvezményekkel csökkenthető díjú növénybiztosításokkal enyhítheti a rossz termés miatti bevételkiesést, műholdas termőföld-megfigyelés szolgáltatásunkkal nyomon követheted a növényhozam alakulását, mezőgazdasági vagyonbiztosítási csomagjainkkal biztosítási védelmet nyújtunk vállalkozásod vagyontárgyaira, legyen az erdőterület, jószág vagy munkagép.

Védelem a teljes flottára

Gépjárműflotta kötelező felelősségbiztosítás és casco megoldásunk mellé olyan kiegészítő szolgáltatásokat is igénybe vehet, mint például a jogvédelem biztosítás, a bennülők balesetbiztosítása vagy az autós assistance szolgáltatás. Ezekkel a kiegészítő modulokkal vállalkozásod igényeire szabhatod flottabiztosításodat.

Segítség üzemszünet esetén is!

A géptörés üzemszünet biztosítás géptörés biztosításunk mellé köthető. Ha sérül vagy megsemmisül az a gép, amire a géptörés biztosítást kötötted, akkor a géptörés üzemszünet biztosítással az üzemszünet miatt bekövetkező nyereségkiesést pótolhatod, illetve fedezete nyújt azokra a fix költségekre, amelyek ekkor is terhelik vállalkozásod kasszáját.

Egy útra, több útra

Szállítmánybiztosításunk fedezetet nyújt a nemzetközi és belföldi viszonylatban szállított áruféleségre, lehetőséged van egyutas, vagy fix egy évre szóló keretszerződéses formában megkötni. Saját áruk saját eszközzel történő szállítására pedig átalányjellegű biztosításunkat kínáljuk. A részletekért keresd tanácsadóinkat!

Ne kockáztass – érdeklődj a részletekkel kapcsolatban tanácsadónknál!