Felelősségbiztosítások

Legyen szó harmadik személynek okozott személyi sérüléses vagy dologi károkról, munkavállalók munkabalesetéről, esetleg környezetszennyezéssel okozott károkról, kis- és középvállalkozások számára elérhető felelősségbiztosításainkkal megtérítjük a biztosított által okozott kárt a szerződésben megállapított mértékben és feltételek szerint.

Általános felelősségbiztosítások

Általános felelősségbiztosításaink a vállalkozások működése során leggyakrabban bekövetkező kártérítési eseményekben nyújtanak segítséget.

Részletek

Szakmai felelősségbiztosítások

Legnagyobb odafigyelés mellett is véthetünk hibákat. Szakmai felelősségbiztosításaink az egyes szakmára vonatkozó szabályok megszegésével okozott károk esetén mentesítik biztosítottjainkat a károk megfizetése alól.

Részletek

Kollektív jogvédelem biztosítás

Munkavállalóid iránti gondoskodásodat kifejezheted a munkavállalók védelmére kifejlesztett csoportos jogvédelmi és munkavállalói felelősségbiztosítás megkötésével. Ez a kifejezetten munkavállalók részére összeállított biztosítás fedezetet nyújt mindazon jogi és anyagi kockázatokra, amelyek a munkavégzés során, azzal összefüggésben következhetnek be. Gondoskodj munkavállalóid jogi és anyagi védelméről!

Részletek

A biztosításaink egyedi igényekre is megoldást nyújtó konstrukciók, főleg egy vállalkozás esetében. Tanácsadóink érhetően elmagyarázzák neked a legfontosabb részleteket. Minden kérdésedre válaszolnak, és rövid idő alatt segítenek kiválasztani és megkötni a vállalkozásodhoz leginkább passzoló csomagot.

Akár kisvállalkozóknak is!

Az általános csomagjaink olyan helyzetekre nyújtanak megoldást, mint például a szolgáltatás elvégzése közben okozott dologi károk vagy személyi sérülések, a hibás termék okozta dologi károk, az üzemi balesetek miatt a munkavállaló által támasztott kárigény, vagy ha a kkv a tevékenység során környezetszennyezést okoz.

Szakmára szabva

Szakmai felelősségbiztosításainkat úgy állítottuk össze, hogy a speciális szabályozási környezetben tevékenykedő vállalkozások számára igényre szabott megoldásokat tudjunk nyújtani. Csomagjaink többek közt egészségügyi dolgozók, könyvelők, építőipari szakemberek, vagyonvédelmi cégek és állategészségügyi tevékenységet végzők számára érhetők el.

Ha a munkavállaló hibázik...

Ha a munkavállalónknak a munkavégzéssel összefüggésben jogi problémája adódik, – például véletlenül személyi sérülést okoz valakinek, és ezért büntetőeljárás indul vele szemben – a jogvédelmi biztosítással ingyenes jogi tanácshoz és ügyvédi képviselethez juthat, és az eljárási költségeket is fizetheti a biztosító.Emellett a munkavállaló gondatlanságból akár több milliós kárt is okozhat neked. Ha ezért a munkajog szabályai szerint felelős, akkor a munkavállalói felelősségbiztosítás keretében megtéríthetjük neked az általa okozott kárt.

Ne kockáztass – érdeklődj a részletekkel kapcsolatban tanácsadónknál!