Személybiztosítások

Az elvándorló, elégedetlen munkaerő szintén jelentős problémát jelenthet egy vállalkozás számára. Növeld a munkavállalóid elégedettségét, és teremts számukra biztos hátteret vállalati személybiztosításainkkal!

Company Care

A Company Care egészségbiztosítási csomaggal, mellyel a biztosítottak rövid időn belül juthatnak magánorvosi ellátáshoz a biztosítás terhére, nemcsak dolgozóid elégedettségét, de vállalatod hatékonyságát is növelheted, hiszen a vállalati célok eléréséhez nélkülözhetetlenek az egészséges és aktív alkalmazottak.

Részletek

Pajzs munkáltatói élet-, baleset- és egészségbiztosítás

Gondolkodtál már azon, hogy mi történne, ha a vállalkozásodnál bekövetkezne egy váratlan baleset, és valamelyik megbecsült munkatársad munkaképtelenné válna? A Pajzs munkáltatói kockázati élet-, baleset- és egészségbiztosítás balesetek, betegségek esetén azonnali anyagi segítséget nyújthat!

Részletek

Medihelp nemzetközi egészségbiztosítás

A MediHelp nemzetközi egészségbiztosítással minimum Európában, de csomagtól függően akár az egész világon magas színvonalú egészségügyi szolgáltatásokat vehetsz igénybe a biztosítás terhére!

Részletek

Egészség- és önsegélyező pénztár

Támogasd te is munkatársaid az egészséges életmód felé vezető úton a Generali Egészség- és Önsegélyező pénztári befizetésekkell! Érdemes hosszú távon is gondolkodni, Generali Nyugdíjpénztári tagsággal megalapozhatod munkatársaid nyugdíjas éveit is.

Részletek

A biztosításaink egyedi igényekre is megoldást nyújtó konstrukciók, főleg egy vállalkozás esetében. Tanácsadóink érhetően elmagyarázzák neked a legfontosabb részleteket. Minden kérdésedre válaszolnak, és rövid idő alatt segítenek kiválasztani és megkötni a vállalkozásodhoz leginkább passzoló csomagot.

Ne kockáztass – érdeklődj a részletekkel kapcsolatban tanácsadónknál!